Uusi 2017 Audi A8 UK: n aloituskustannukset

Audi on paljastanut, että uusi A8 on hinnoiteltu Yhdistyneessä kuningaskunnassa 69 100 puntaa, samoin kuin ostaa kirjoja yrityksen aivan uudelle Mercedes-Benz S-luokan kilpailijalle ovat nyt avoinna , ja ensimmäiset toimitukset on mainittu tammikuussa 2018. Yritys on julkaissut vain lähtöhinnan, samalla kun ostajia käytetään vain kahta 3,0 litran kuusisylinteristä voimansiirtoa – yhtä dieseliä, yksi bensiini – toistaiseksi. V8 samoin kuin W12 -versiot ilmestyvät ensi vuonna Britanniassa.
Mainos – viesti jatkuu alla

A8 on 37 mm pidempi kuin lähtevä malli, sekä tavallisessa tyypissä että pitkänveden A8 L -kokoonpanossa. Akseliväli on myös jonkin verran pidempi, mutta myös autot ja kuorma -auto on myös erittäin kapeampi kuin vanha A8.
• Parhaat huippuluokan autot ja kuorma-autot saadaksesi nyt
Audin uusi tyylikieli otetaan käyttöön ulkotyylissä, ja siinä on paljon lihaksikkaampaa ilmettä sekä etusäleikön, jossa on useita vaakasuuntaisia ​​linjoja, jotta autot ja kuorma -auto näyttävät leveämmältä.
Mökki edustaa suurempaa askelta lähtevän mallin yli, puhtaammalla, helpommalla tyylillä, joka mahdollistaa 10,1 tuuman näytöllä, joka on integroitu siististi fain keskustaan, samoin kuin toissijainen 8.6-näytön, joka hallitsee ilmanvaihtoa ja lämmitystä . Audin online -ohjaamon autoilijan näytön kokoonpanot ovat yleisiä kaikenlaisissa uusissa A8 -tyypissä.
32

Taka-hytti saa ylimääräisen jalkatilan kaikille matkustajille ja pitkän pyöräkeskuksen versiossa vasen istuin voidaan muuttaa ‘rentoutumisistuimeksi’. Toiminnon aktivointi tarjoaa takaosan matkustajalle sekä lämmitetyn ja hieronnan jalkatuen.
Audi A8: moottorit
Diesel hallitsee moottorin kokoonpanoa-vaikka jokainen auton versio saa jonkin tyyppistä sähköistämistä. Yhdistyneen kuningaskunnan ostajien varastomoottori on päivitetty versio Audi: n 3,0 litran V6 TDI -yksiköstä, joka luo 282 hevosvoimaa, mutta myös V8-diesel on 429 hevosvoimaa pian käynnistyksen jälkeen. Brittiläiset asiakkaat saavat myös bensiinin valinnan, vaikka tyypissä 335 hevosvoiman 335 hevosvoiman tyypissä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *