Vauxhall Opel Monza paljastui ennen Frankfurtin moottorinäyttelyä

Vauxhall Opel Monza Idea – Gullwing -kupee, joka esittelee tuotemerkin tyylin ja innovaation tulevaisuutta – on paljastettu päivä ennen vuoden 2013 Frankfurt -moottorinäyttelynsä avaavat ovensa . Idea -autojen päällikkö Frank Leopold soittaa Monzalle ”Sportsbrake” sekä visio siitä, mikä on teknisesti mahdollista vuoteen 2020 mennessä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Uskon, että seuraava tunnusmerkki saa paljon hoitoja tästä autosta, ei juuri tällä tavalla, mutta suunnittelijat viittaavat siihen”, Leopold sanoi. ”Valitsimme tämän tyyppisen ajoneuvon – ei erityisesti kupee tai kiinteistö, mutta näiden kahden sekoitus -, joten ihmiset eivät liity sitä suoraan nykyiseen alueelle. Tämä on jotain uutta. ”
Monza-nimeä on käytetty aiemmin Isossa-Britanniassa Opel-Badged Coupe -tapahtumassa, joka myöhemmin päätyi Vauxhall Royale. Samoin kuin alkuperäistä Monzaa tarjottiin futuristisella digitaalisella viivalla, Vauxhall ajaa rajoja jälleen Opel Monza 2013 -konseptin kanssa. Siinä on LED -projektiotekniikka, jonka avulla kuljettajat voivat käyttää koko viivaa yhtenä suurena näytönä. Se on täsmälleen saman tyyppistä asennusta, jota käytetään työgrafiikkaan Buckinghamin palatsiin Queen’s Golden Jubileen aikana viime vuonna, samoin kuin näytön lajike helposta nopeusmittarista tai sat-nav-kartasta koristeellisiin näkökohtiin sekä viihdettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *