SEAT IBIZA SC Trophy

Tämä on istuin Ibiza SC Trophy, kolmen ovisen ibizan kilpaversio, joka on suunniteltu kilpailemaan Espanjassa ja Italiassa.
Ibiza SC -palkinnon on tarkoitettu lähtötason kilpailijaksi niille, jotka alkavat heidän moottoriuran urallaan. Sellaisenaan se perustuu huolellisesti nykyiseen etäisyyteen, joka on Ibiza SC Cupra.
Mainos – viesti jatkuu alla

Molemmat saavat tutun 1,4 litran turbon sekä ladatun moottorin. Kilpailija saa kuitenkin enemmän voimaa – 197 hevosvoimaa 178 hevosvoiman sijasta – samoin kuin vääntömomentti nousee 250 nm: stä 270Nm: iin.
Molemmat autot käyttävät samoin samaa seitsemän nopeuden DSG-kaksoiskytkimen vaihdelaatikkoa, mutta kilpailija hyötyy oikeasta mekaanisesta rajoitetusta liukuerosta.
SC -pokaali hyötyy myös nipistä jousitukseen – vaikka nämä ovat vähäisiä – varmistaakseen, että kilpailun voittaja on radalla parhaat taidot sen sijaan, että se voi maksaa parhaasta pakkauksesta.
Häviömekaanisten kohteliaisuuteen SC -pokaali saa myös täyden rulla -häkin, yhden kilpa -kauhan istuimen sekä kilpailun valjaat, kattopoilerin sekä täyden moottoriurheilun sammuttimen.
SC -pokaali maksaa 31 500 eurosta plus arvonlisävero (26 500 puntaa) sekä myytävänä nyt Barcelonan Seat Sport -yrityksestä. Tavallinen Ibiza SC Cupra maksaa 18 575 puntaa.
Ibiza Racer näytetään Volkswagen Worthseee -tapahtumassa Itävallassa, joka kestää 8.-12. Toukokuuta. Autot ja kuorma -auto rivivät uuden istuimen Leon Cup -kilpailijan viereen, samoin kuin Skodan ja VW: n uudet konseptit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *