Ford sijoittaa 190 miljoonaa puntaa Dagenhamin tehtaaseen puhtaita dieseliä

Ford on investoinut Yhdistyneen kuningaskunnan autonvalmistuksen tulevaisuuteen pumppaamalla 190 miljoonaa puntaa Dagenhamin tuotantolaitokseensa auttaen saamaan aikaan vielä 318 työpaikkaa laitoksessa.
Rahoitus on annettu uusien ultra-alhaisten päästöjen 2,0 litran dieselmoottorien kehittämiselle ja rakentamiselle hyötyajoneuvoille, sitten henkilöautoille. Odotamme, että versiot tästä dieselistä pääsee tiensä aivan uuteen Mondeoon ja keskittyä perheautoihin vuoteen 2018 mennessä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Fordin mukaan investointi on vastaus Lontoon pormestari Boris Johnsonin ilmoitukseen suunnitellusta ”erittäin alhaisesta päästövyöhykkeestä” pääkaupungissa ja ympäröivillä alueilla, mikä tarkoittaa maksuja kaikille, jotka ajavat nykyisiä dieseliä, jotka eivät ole Euro6-yhteensopivia.
Kun pilaantumismaksut on asetettu jo vuonna 2020, Ford on aloittanut toiminnan investoidakseen puhtaampiin moottoreihin, jotka vapautetaan päästövyöhykkeen sakkoista.
Uudet dieselmoottorit on suunniteltu ja kehitetty Dagenhamissa ja Ford Duntonin teknisessä keskuksessa Essexissä. Yhtiö väittää, että voimalaitokset ovat ”dramaattisesti alhaisemmat” NOx -päästöt, jotka ovat tärkeitä kaupungeissa, joilla on korkea liikenne.
Ilmoitus on uusi investointi uuteen moottoriohjelmaan. Alkuperäinen 287 miljoonaa puntaa on tuottanut puhtaan dieselit Fordin hyötyajoneuvoille ympäri maailmaa.
Molemmat summat yhdistyvät Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen alueellisen kasvurahaston rahoitukseen hankkeen kokonaismäärän nostamiseksi 475 miljoonaan puntaan, mikä osoittaa pitkäaikaisen sitoutumisen Itä-Lontoon tehtaaseen ja sen työntekijöihin.
Ensimmäisenä, joka saa moottorit, ovat hyötyajoneuvot, kuten kauttakulku Euroopan muunnelmilla, odotetaan olevan moottoreilla varustettuna jo ensi vuoden lopulla.
Tuotanto alkaa 350 000 moottorista vuodessa pakettiautoille ja kuorma-autoille, ja se kasvaa puoli miljoonaan yksikköön, kun Fordin henkilöautot saavat voimalaitokset.
Ford aikoo sijoittaa yhteensä 1,5 miljardia puntaa ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin seuraavan viiden vuoden aikana, ja Yhdistynyt kuningaskunta on keskeinen osa tätä kehitystä, Dagenhamin ja tuotantolaitoksen kanssa Bridgendissä Walesissa.
Lue syvällinen katsaus uuteen Ford Transit-pakettiautoon täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *