Uusi 2020 Toyota Gr Yaris: 29 995 puntaa Nelipyöräisen hot Hatchin

Toyota on vahvistanut, että uusi Gr Yaris on hinnoiteltu 29 995 puntaa perusmallille tai 33 495 puntaa korotetulle piiripaketille Variantti. Toyota on vielä ilmoittanut virkamiehen myyntipäivänä, mutta odotamme, että Ison -Britannian myynti alkaa vuoden 2020 jälkipuoliskolla. Ensimmäiset toimitukset saapuvat marraskuussa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Gr Yariksen kehittivät yhteistyössä Toyota Gazoo Racing ja Tommi Mäinen Racing, Toyota -kumppani WRC: ssä. Siinä on valikoima moottoriurheilusta johdettuja suunnitteluominaisuuksia, kuten täysin uusi 257 hevosvoiman turboahdettu kolmisylinterinen moottori, erillinen kaksiovinen alusta ja erityinen runko ja jousitusasetukset.

Uusi Toyota Gr Yaris 2020 Review

Se paljastettiin virallisesti Tokion autokaupunkipöydässä 2020 yrityksen viimeisimmäksi lippulaiva kuuma viistoperä, joka on luotu antamaan Toyotalle kilpailuetua maailmanrallin mestaruuskilpailuissa, missä se on lukittu taisteluun korealaisen kilpailijan Hyundai -ohjelman kanssa.
Sellaisenaan Gr Yaris on ensimmäinen sukupolvelle tuotettu ”homologisointierinen”, joka poimii, missä yhdeksänkymmentäluvun rallilegendat, kuten celica gt-neljä, Subaru Impreza ja Mitsubishi Lancer Evolution, jäivät pois. Kolmekymmentä vuotta sitten rallipolitiikat pakottivat valmistajat rakentamaan tuhansia erityisiä tien autoja, jotka olivat läheisesti yhteydessä vastaaviin kilpailuajoneuvoihinsa, mutta nykyiset määräykset (otettu käyttöön vuonna 1997) poistivat tämän vaatimuksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *