Chang’an suunnittelee hyökkäystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kiinalainen tuotemerkki, Chang’an, suunnittelee persualia Yhdistyneessä kuningaskunnassa yrittääkseen laajentaa tuotemerkkiä Kiinan ulkopuolella. Powertrain -strategian pääinsinööri tohtori Jun Qiao, joka oli CAR Express -yrityksessä: “Olemme tulossa – se on vain kysymys ajoituksesta.”
Yhtiöllä, Kiinan neljänneksi suurin autovalmistaja myynnin mukaan, on tällä hetkellä 65 henkilöä Nottinghamin tutkimus- ja kehityskeskuksessa. Tohtori Qiao sanoi: ”Minun tehtäväni on perustaa tuotesalkku, joka toimii maailmanlaajuisesti eikä vain Kiinassa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Mutta emme halua kiirehtiä asioita Euroopan suhteen. Haluamme tehdä sen oikein, saada tuotteen oikein. Emme halua toistaa muiden kiinalaisten yritysten virheitä, jotka ovat tulleet Eurooppaan eivätkä ole tehneet oikea työ. ”
• Frankfurtin autonäyttely 2013 Round-Up
Raportit viittaavat siihen, että ensimmäiset Chang’anin “globaalit” mallit voisivat olla valmiita myyntiin kolmessa vuodessa. Yhtiö on edelleen tekemässä päätöksentekoa ensin Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan.
Uskotaan, että Chang’an tarkastelee mallejaan kilpaillakseen Kian ja Hyundai -kaltaisten kanssa. Sen Frankfurt -osaston tähti oli CS 75 -maastoauto, joka teki maailmanlaajuisen debyyttinsä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *