Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusammattilaisten

Tesla Autopilot surmasi Teslan sähköautoihin ja kuorma -autoihin, jotka ovat ”harhaanjohtavalla” tavalla, joka on ”harhaanjohtava”, joka on ”harhaanjohtava”, yhden Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien autojen ja kuorma -autojen turvallisuusasiantuntijoiden mukaan.
Euro NCAP: n hallituksen jäsen Matthew Avery, Thatcham Research, totesi, että hän ja organisaatiot, joista hän työskentelee Autoilijan avun toimittamiseen on olemassa, eikä se ole päätyttävä havaitsemattomaksi kuljettajaksi. ”

Tesla Autopilot selitti: Mikä se on, samoin kuin se on turvallinen?

Averyn kommentit noudattavat Saksan Baijerin tuomioistuimen päätöstä, jonka mukaan Teslan autoilijan avustusjärjestelmien mainonta harhaanjohtajat harhaan ja kiistivät yritystä hyödyntämästä termejä “täydellisen mahdollisena autonomisen ajamisen” ja “autopilotin osallistavan” mainoksissaan “autopilotia”. .
Mainos – viesti jatkuu alla

Teslan autopilotjärjestelmä käsittää adaptiivisen vakionopeudenhallinnan, joka vastaa edessä olevan auton nopeutta yhdessä kaistanpidon apua, joka ohjaa autoja ja kuorma-autoa valkoisten linjojen sisällä sekä voi jopa muuttaa kaistoja autoilijalle, jos ne osoittavat.
Tesla markkinoidaan näitä järjestelmiä yhdessä muiden kanssa, kuten itsenäistä hätäjarrutusta, kun taas Kalifornian EV-valmistaja julistaa myös ”kaikilla uusilla Tesla-autoilla ja kuorma-autoilla on tulevaisuudessa tarvittavat laitteistot täydelliseen itseohjaukseen melkein kaikissa olosuhteet. ”
Mutta vaikka Teslan kuljettaja-avustusjärjestelmät voivat olla paljon yhtenäisemmin integroituneempia kuin joidenkin valmistajien vastaavat tekniikat, turvallisuusammattilaiset toteavat, että liiketoiminta on purjehtinut lähellä tuulta tarkalleen, kuinka se on mainostanut näitä ominaisuuksia asiakkaille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *