Ikoninen Lister -knobbly palaa kymmenellä jatko -mallilla

Perinteinen brittiläinen urheiluajoneuvovalmistaja Lister on paljastanut, että se aikoo tuottaa kymmenen jatkoversiota legendaarisesta Jaguar -moottorilla toimivan ‘Knubbly’ -kilpailuautosta, jonka ostajat saavat kätensä kesäkuussa 2018.
Historiallinen marki on tuottanut jatkoversioita Knobblesta aiemmin, vaikka tämä kymmenen tuore ajo on jonkin verran erilainen-jokainen auto on omistautuneen tiellä käytävä versio kilpa-autosta, joka teki radan debyyttinsä yli 60 vuotta sitten. Listerin toimitusjohtajan Lawrence Whittakerin mukaan uusi knobbly “tasoittaa menetelmän paljon enemmän tulevaisuuden tien kulkevia Lister -malleja”.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Jatko -mallit ovat päätyneet näkyviin työpaikkoihin sukutaulun tuottajille. Erityisesti Jaguar on astunut ajassa taaksepäin kourallisiin tapahtumiin “uudestisyntyneiden” malleillaan. Reborn E-tyypit ja ‘uudet alkuperäiset’ XKSS D-tyypit ovat nousseet parin viime vuoden aikana Jaguar-klassikon lippulaivatyöhön, samoin kuin sisaramerkki Land Rover on päässyt näyttelyyn sarjan 1 uudestisyntyneiden versioiden kanssa Land Rover ja hyvin ensimmäisen sukupolven lajike Rover.
6

Lister korostaa, että sen “uusi” knobbly ei ole vain perinteinen ruumis, jota nykyaikaiset mekaaniset mekaaniset kehot tukevat, mutta vaikka yritys toteaa, että se pysyy uskollisena 1950 -luvun auton luonnelle, ajoneuvon täysin tien laillisen tekemiseksi on vaadittu joitain muutoksia. Esimerkiksi se on varustettu kokoontaitettavalla ohjauspylväällä, rullalukolla, sekä kylttejä sekä takasumuvalaisinta. Mökissä se saa nahkakotelon push -painikkeiden kytkimillä sekä varoitusvalojen valikoiman.
Jotkut 1950 -luvun kilpa -autotyylistä on kehitetty myös tielle. Pyörät eivät sisällä pyörien kehruukeskuksen jalankulkijoiden turvallisuutta varten, se itävät takapeilit sekä polttoaineen täyteaineen korkki, joka on uppoutunut muotoon, joka on tasainen korin kanssa.
Kun ajoneuvojen täysi tuotanto alkaa syyskuussa, heitä kehitetään käyttämällä alkuperäisiä alustapihoja George Lister Engineeringissä Cambridgessa, samoin kuin kolme alkuperäistä knobbly -insinööriä on saatettu valvomaan rakentamista. Alumiinirunkopaneelit lyödään käsin, ja niiden loppuun saattaminen kestää noin 500 tuntia, kun taas 330 hevosvoiman 330 hevosvoiman, 330-luvun kuusisylinterinen moottori kehitetään 1950-luvun määritelmään, jossa käytetään äskettäin valmistettuja osia samanaikaisesti alkuperäisillä Jaguar-moottorilla.

Tielle kulkeva nubbly arvioi 787 kg samoin kuin 330 hevosvoiman 330 hevosvoiman moottorin 330 hevosvoiman takapyörille nelivaihteisen käsikirjan vaihdelaatikon kautta. 0-62MPH ottaa ilmoitetun 4,3 sekuntia, samoin kuin Lister ilmoittaa huippunopeuden 181 mph.
3,8 litran uusi knobbly asettaa asiakkaat takaisin 295 000 puntaa, kun taas halvempi versio, joka käyttää 4,2 litran Jaguar-moottoria, hinta on 225 000 puntaa.
Oletko innoissasi uusista Lister -knobble -malleista? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *