EU pudottaa kohteita EV- ja vetyasemien lukumäärään

EU on pudonnut ehdotetut kohteet vedyn täyttöasemien lukumäärään ja sähköisten latauspisteiden on asennettava vuoteen 2020 mennessä.
Auto Express kertoi aikaisemmin vuonna, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli 64 000 eV: n maksupisteen puute, mutta se ei ole enää ongelma uuden direktiivin nojalla. EU: n lainvalmistajat ovat päättäneet romuttaa viralliset tavoitteet ja välttää asettamasta sitovia sääntöjä Euroopan maihin uudessa vaihtoehtoisessa polttoaineessa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sen sijaan hallitusten on kehitettävä kansallisia toimintasuunnitelmia ja asennettava ”asianmukainen määrä yleisön saatavilla olevia sähköisiä latauspisteitä” vuoden 2020 loppuun mennessä. Se tarkoittaa, että EU: n ”e-liikkuvuus” kehittyy epätasaisella hinnalla koko mantereella, arvosteluilla Vain suunniteltu vuosille 2017 ja 2018.
• Syyskuun 2014 paras kuukausi uudelle automyynniselle vuosikymmenen aikana
Kampanjaryhmä Carry & Environment on kritisoinut viimeisintä lakia, hylkäämällä sen ”kuolleeksi kirjeeksi”, koska se ei tee mitään asettaakseen tasapuoliset toimintaedellytykset vaihtoehtoisille polttoaineille melko kilpailemaan öljyn kanssa kantoenergiassa.
Carry & Environmentin puhdas ajoneuvojen johtaja Greg Archer sanoi: ”On valitettavaa, että tällä keisarilla ei ollut vaatteita, koska hallitukset eivät voineet hyväksyä sitovia sitoumuksia vähähiilisen latausinfrastruktuurin suhteen.
”Eurooppa voi ja sen pitäisi tehdä paremmin ja aloittaa kattava strategia sähköisestä liikkuvuudesta. Tämän mantereen on liityttävä puhtaan innovaatioiden kilpailuun, leikkaa 300 miljardin euron öljyntuonlaskunsa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä mahdollisimman pian. ”
Vaikka EU: n laajuisia tavoitteita ei ole nyt, Yhdistynyt kuningaskunta on edelleen painostamassa laajentamaan latausverkkoaan. Hallituksen 9 miljoonan punnan GO Ultra Low -kampanja sallii yli 200 lisämaksupistettä tänä vuonna, vaikka vedyn täyttöasemille ei vielä ole tukea.
EU: n vaihtoehtoisen polttoainelain on tarkoitus tulla voimaan myöhemmin tässä kuussa.
Oletko samaa mieltä näistä muutoksista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *