Uusi Peugeot 108 -kuvia ja yksityiskohtia paljastettiin

Uusi Peugeot 108 on paljastettu kokonaan Geneven autonäyttelyssä. Renault on paljastanut uuden Twingon, mutta ranskalaiset kilpailijat Peugeot on kuuma korkokengissään, paljastaen täydelliset yksityiskohdat aivan uudesta 108: sta.
Aivan kuten 107, tämä uusi auto oli Peugeotin, Citroenin ja Toyota -projektin yhteinen projekti, ja Aygon ja C1: n uudet versiot ovat liittyneet City Automobile Showdowniin Geneven autonäyttelyssä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat uudet autot vuodelle 2014
Vain 3,47 metrin päässä 108 on yksi myytävänä olevimmista kaupungin autojen autoista, ja se on lyhyempi kuin molemmat VW UP! ja Hyundai i10. Se on myös kevyempi kuin kaikki kilpailijat, ja Peugeot väittää, että kolmen oven versio painaa vain 840 kg, mikä on 85 kg vähemmän kuin hiilikuitu Alfa Romeo 4C.
Peugeot 108: Talous
Tämä dramaattinen ruokavalio tarkoittaa, että jokainen versio säteilee alle 100 g/km hiilidioksidia, ja valittavana on neljä erilaista kolmen potin bensiinimoottoria. Alueen aloittaminen on 1,0 litran E-VTI, joka tuottaa 67 hevosvoimaa, joka ajaa etupyöriä viiden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon läpi. Tehokkain versio julkaisussa on 1,2 litran VTI, jossa on 81 hevosvoimaa, ja 1,0 litran malli sisältää myös vaihtoehdon viiden nopeuden puoliautomaattisen ‘ETG’ -vaihteen laatikon, mutta dieselversiota ei ole suunniteltu.
Ulkomuoto vie vihjeet suuremmasta 308: sta, kulmakarvojen LED -nauhat ajovaloissa ja kromi -kohokohdissa säleikön ja ‘mölynleijonan’ tunnus, joka on asennettu erikseen konepellin päälle. Takana uudessa 108: ssa on lasi takaluukku aivan kuten Twingo, ja siellä on kolme erillistä vartalotyyliä, kolmen ja viiden oven luukku ja 108 yläosa! Versio, jonka voit nähdä kuvissa, jotka nimestä ehdottavat, tulee sisään sisäänvedettävä kangaskatto aurinkoisina päivinä.
Peugeot 108: Sisustus
Sisällä 108 tuntuu paljon enemmän hi-tech-ohjelmalta kuin ennen, seitsemän tuuman kosketusnäytöllä (valinnainen aktiivisessa verhoilussa ja tavanomaisessa houkutteleessa) autojen sisäisten väliaineiden, matkatietokone-, bluetooth- ja ajoneuvoasetusten hallitsemiseksi. Toisin kuin 208, nopeusmittari on asennettu ohjauspylvääseen, kun taas huippuluokan malleilla on avaimeton pääsy ja ne alkavat vakiona.

Kompaktista koosta huolimatta kenkä pitää 190 litraa matkatavaroita istuimilla, mikä on hiukan pienempi kuin Hyundai I10: ssä. Taita istuimet alas ja lastausalue kasvaa kunnioitettavaksi 750 litraan – ei huono autolle tämä pieni.
Jotta se erottuu tällä uskomattoman kilpailukykyisellä markkinoilla, 108: lla on huomattava valikoima henkilökohtaistamisvaihtoehtoja. Ostajat voivat valita kahdeksan ulkovärimaailman välillä-mukaan lukien pari häikäisevää kaksisävyistä mallia-ja yläosan! Malli, jossa on valittu kolme kattoväriä, musta, harmaa tai violetti.
Lisäksi Peugeot tarjoaa seitsemän “teemaa”, jotka lisäävät lisäominaisuuksia, kuten tarrat, tarrat, kirkkaat koristeet ja istuinkankaat, mukaan lukien Houndstooth ja Tartan. Uusi 108 paljastetaan Genevessä, ja sen on tarkoitus myydä Yhdistyneessä kuningaskunnassa heinäkuussa.
Kumppanuus

Haluatko myydä autosi?
Löydä paras tarjouksesi yli 4000 jälleenmyyjältä ja myy jopa 1 000 puntaa. Se on niin helppoa.

Myydä kannettavan ‘Erinomainen’TrustPilot

Pysy ajan tasalla kaikesta viimeisimmästä seuraamalla Auto Expressiä Twitterissä ja liittymällä meihin Facebookissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *