Dacia saavuttaa kolme miljoonaa myyntiä kaikkialla Euroopassa

Renault-omistama budjettisuunnitelma-tuotemerkki Dacia todistaa, että edulliset ja iloiset myyvät, koska sen kolmen miljoonan ajoneuvon on tarjottu Euroopassa.
Pariisin autonäyttelyn seremoniassa kolmen miljoonan asiakkaan toimitettiin Sandero-askeleensa varatoimitusjohtaja Nicholas Wertens.
Renaultin vuonna 1999 ostama Romanian tuotemerkki on laajentunut nopeasti muihin maihin ja haluaa levittää edelleen, kun se debytoi Israelissa tämän vuoden lopulla. Vuonna 2013 Dacia esitteli Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja myi 35 000 ajoneuvoa vuodessa kuuden muun Euroopan maan lisäksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Alkaen erittäin menestyvästä Logan-salonmista ja kiinteistöstä vuonna 2004, ‘no-frills’ -brändi on hyötynyt Renault-osanjaosta, ja erittäin suosittu Sandero-supermini hyödyntää vanhasta Clio-alusta. Sandero on myös halvin ajoneuvo, jonka voit ostaa Isossa -Britanniassa, alkaen 5 995 puntaa.
Vaikka Dacia löytää nopeasti jalkansa tässä maassa, ei ole epäilystäkään siitä, että se rakentaa myös suurta asiakaskuntaa ympäri Eurooppaa. Vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla se rekisteröi minkä tahansa tyyppisten tuotemerkkien suurimman myynnin markkinoilla yli 36%.
Sekä Logan MCV: n kiinteistö että Duster -maastoauto ovat ylivoimaisesti halvimmat mallit aloillaan, alkaen 6 995 puntaa ja vastaavasti 9 495 puntaa.
Liiketoiminta aikoo myös tehdä vielä halvemman kaupungin auto -auto, joka perustuu Renault Twingoon, joka esitellään jossain vaiheessa ensi vuonna. Samaan aikaan Renaultsport on jopa paljastanut suunnitelmat Sandero -supermini kuumaan versioon, vaikka valitettavasti tämä ei näy Isossa -Britanniassa.
Katso päivitykset pitkällä aikavälillä Dacia Duster 4×4: stä täällä ja kerro meille, mitä uskot Daciasta alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *