EINRIDE-T-pod Idea esikatselee itse ajavan kuorma-auton vuodelle 2020

Ruotsin liiketoiminta on paljastanut näkemyksensä rahtitutkimuksesta, ja täysikokoinen prototyyppi itse ajavan kokonaan sähköisen kuorma-autosta.
Einride on nimeltään T-pod, ja se on suunniteltu ja kuvitellut viimeisin tekninen käynnistys heittää hatunsa itse ajavan kuorma-auton renkaaseen.
• Itse ajavat autot: mitä tahansa vaadit tietää
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kun prototyypin alustava testaus alkaa tänä vuonna, T-POD tarjoaa 200 kWh-akun, jonka EINRIDE-tilat sallii 124 mailin lajikkeen yhdellä latauksella. Se on typerä kuorma -auto, jonka pituus on noin seitsemän metriä, mutta siinä on kuitenkin lastia, joka pystyy asentamaan 15 yleistä kuormalavaajaa ja voi tuoda jopa 20 tonnia rahtia.
Vertailun vuoksi perinteinen kahdeksan pyöräilijä 20 tonnin kuorma-auto mittaa yleensä yli yhdeksän metriä.
T-Pod käsittelee alueen säästölain tekemällä ilman hyttiä-minkään tyyppisille ihmisille tai matkustajille ei ole tehty toimintoa. Kuorma-auto pystyy ajamaan itsensä moottoriteillä ja moottoriteillä, mutta pääkaupunkiseudulla ihmisen kuljettaja voi olettaa hallinnassa pelaamisen inspiroiman etäkäyttöaseman kautta.
Vaikka T-pod on kehitteillä, Einride harkitsee, että noin 200 sen autonomista kuorma-autojen aktiivinen laivasto on aktiivinen vuoteen 2020 mennessä, ja kulkee rahtipolkua Göteburgin Ruotsin kaupunkien ja Helsingborgin välillä.
Ruotsin startup on kuitenkin jokin jäykkä kilpailu. Tesla on ehdottanut voimakkaasti, että se ajattelee sekä sähköisten että itsenäisten teollisuusajoneuvojen perustamista, kun taas Mercedes on jo antanut meille välähdyksen itse ajavan rahtikuntan tulevaisuudesta Future Truck 2025 -konseptin kanssa.
Mitä teet T-podista? Anna meille kommenttisi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *