BMW nostaa CO2-luvut alueella uusissa WLTP-testeissä

BMW on paljastanut tarkistetut polttoainetalouden luvut ja CO2-tuotokset koko kokoonpanolleen, nyt kaikki testattu uusilla maailmanlaajuisesti yhdenmukaistetuilla kevyen ajoneuvojen testausmenettely (WLTP) -protokollalla.
Uudet tiukemmat testit, joiden tarkoituksena on tuottaa enemmän “reaalimaailmaa” tuloksia, tarkoittavat, että CO2 testit.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Uusi BMW X2 -maastoautokatsaus
Syyskuussa 2017 esitelty WLTP -testaus on nyt pakollinen Euroopassa uusien ajoneuvojen hyväksynnät, vaikka se on suurelta osin välitetty laskelman kääntämisluvuihin takaisin NEDC: hen vertailun vuoksi. Tämä siirtymävaihe on voimassa tämän vuoden syyskuuhun saakka, jolloin kaikki Euroopassa ajoneuvoja myyvät valmistajat ovat velvollisia testaamaan ajoneuvoja WLTP: n alla ja julkaisemaan tulokset pelkästään uuden testausbannerin alla.
Verrattuna 20 minuutin NEDC-menettelyyn, WLTP-testi kestää puoli tuntia ja kulkee 14,6 mailin kurssin yli. Ajoneuvot viettävät 13 prosenttia koeista paikallaan – vähemmän kuin vanhan NEDC -testin 25 prosenttia. Kaikki laitevaihtoehdot ja lisäominaisuudet otetaan huomioon myös testeillä, jotka paljastavat pienet painon ja aerodynamiikan erot, jotka saavat aikaan tietyt valinnaiset lisäominaisuudet.
BMW: lle tarkistetut WLTP-luvut tarkoittavat muutoksia yrityksen kokoonpanon ylä- että alapäässä. Esimerkiksi 116D SE: n virallinen hiilidioksidi on noussut 94 g/km – 111 g/km, polttoaineen yhdistetty polttoainetalous upotetaan 78,5mpg: sta 67,3mpg: iin. 520d 5 -sarja-5-sarjan kokoonpanon suosituin malli-hyppää 108 g/km-119 g/km.
Lue lisää uusista WLTP -päästöistä ja polttoainetalouden testeistä täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *