Uusi Mercedes C-Class Coupe, Estate & C63 AMG: Special Pics

Uusi Mercedes C-luokka on jo paljastettu salonki-muodossa, mutta olemme vielä nähneet kiinteistön viralliset kuvat, coupe, AMG, Hybridi sekä LWB -versiot. Siitä huolimatta yllä olevassa galleriassa olevat erityiset kuvat tarjoavat meille ensimmäisen katsauksen tarkalleen, kuinka uudet suunnitteluvaihtelut näyttävät, kun ne osuvat näyttelytiloihin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Täydelliset tiedot uudesta Mercedes C-Class 2014 -tapahtumasta, mukaan lukien hinta, tekniset tiedot ja julkaisupäivä
Mercedes C-Class 2014 Coupe sekä Cabriolet
Uusi Mercedes C-Class Coupe on yrityksen vastaus uuteen BMW 4 -sarjan kupeeseen, jossa on suoraviivainen kaksiovinen runkotyyli ja monenlaisia ​​moottoreita. Uuden suunnittelun erityiset kuvamme osoittavat, että uuden Mercedes S-luokan samankaltainen kotitalous pysyy kupeessa, kun uusi muotoilu saa täsmälleen samat rypistyneen korin, veti takaisin LED-ajovalot sekä swooping-kattorajan kuin suurempi S- Class Coupe, joka paljastettiin äskettäin.
Seuraava Mercedes C-luokan Cabriolet perustuu kaksioviseen kupeeseen, joka kaataa trendikkäiden kattojärjestelmän vaihtovelkakirjalainan yläosaan varmistaakseen, että ostajat voivat ilahduttaa hiusten voittoa. Coupe ja Cabriolet -mallit todennäköisesti ottavat käyttöön suunnilleen samaan aikaan, samoin kuin molemmat todennäköisesti ilmestyvät vuonna 2015 sedanin myynnin jälkeen.
2014 Mercedes C-Class Estate
Olemme jo nähneet joitain vakoojakuvia Mercedes C-luokan kartanosta, jotka tarjoavat meille hyvän käsitteen siitä, miltä se näyttää, mutta nämä erityiset valokuvat ovat kuitenkin hienoin ilmeemme hyödyllisestä C-luokan variantista. C-luokan kartanon otsikkokuva on käynnistystila, samoin kuin odotamme sen ylittävän 500 litraa, mikä olisi hyvä lisäys nykyisen auton 485 litran kengän yli.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *