Täysin sähköinen BMW M -autot matkalla

Puhdas sähköinen BMW M -auto on “väistämätön” BMW: n Performance Arm -pomo, Frank Van Meel.
Puhuessaan yksinomaan Auto Expressin kanssa äskettäisessä Detroitin autonäyttelyssä, Meel kertoi meille: ”Se tapahtuu, mutta kysymys on, milloin se tapahtuu. Tällä hetkellä meillä on edelleen voimaa painoon sähköistämisessä, mikä vaikeuttaa moottoriurheilun filosofian sopeutumista. ”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

M -divisioonan nykyisen ajoneuvoalueen ja täysin sähköisen mallin välisen kuilun täyttämiseksi hybridi -voimansiirrot otetaan ensin käyttöön M -kokoonpanoon. Sen sijaan, että pyritään lisäämään tehokasta, järjestelmä priorisoi suorituskyvyn.
• Myynnin parhaat sähköautot
”Näemme jo Stop/Start -ominaisuuden tulevan M -ajoneuvoihin ja seuraava askel on sähköistäminen. Lopussa se on myös puhdasta sähköistä, mutta se vie jonkin aikaa ”, Meel lisäsi. “Tietysti olemme läheisessä yhteydessä projektiin I Groupiin, joka etsii seuraavan sukupolven solutekniikkaa, sähkömoottoreita, paino- ja jäähdytysjärjestelmiä, jotta voidaan kuvata, milloin on oikea aika tehdä seuraava askel.”
Meel kuitenkin sulki pois M-kehittyneen BMW i8: n mahdollisuuden. Huolimatta kahdesta alamerkistä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä uusien tekniikoiden parissa, näiden kahden kanssa naimisiin meneminen ei ole osa pidemmän aikavälin suunnitelmaa. “Se ei olisi järkevää”, Meel kertoi Auto Expressille. ”Se on kaksi eri suuntaa. M on kyse tinkimättömästä moottoriurheilusta, kun taas projekti tutkin tulevaisuutta ja on tinkimätön tehokkuus. ”
Oletko innostunut sähköisten BMW M -autojen mahdollisuudesta? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *