Cadillac tuomaan Escalade ja ATS Iso -Britanniaan

vahvat amerikkalaiset tuotemerkit ovat usein kamppailleet menestyksen vuoksi Euroopassa, mutta Geneven moottorinäyttelyssä Cadillac paljasti kunnianhimoiset suunnitelmat uudelle laajennukselle täällä.
Ilmeisesti johtuen tasaisesti seuraavan kymmenen vuoden aikana tuotteen hyökkäys alkaa aivan uuden Escalade-maastoauton ja Svelte Ats Coupe -sovelluksen käynnistämällä oikeanpuoleisen aseman Continental Euroopan valituilla markkinoilla tänä vuonna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Escalade tulee kahdessa eri maassa. Sekä vakioauto että venytetty ‘ESV’ -versiossa on tilaa seitsemälle tai kahdeksalle matkustajalle, mutta ESV -malli lisää ylimääräisen 500 mm kokonaispituuteen ja suurempaan kenkäyn. Yhdysvalloissa sen mukana tulee 414 hevosvoiman V8-moottori ja vaihdettava neliveto.
Tavallinen auto on jo saman pituinen kuin pitkäveto-Range Rover ja myös hiukan leveämpi-joten ESV-malli voisi olla tiiviin istuvuuteen pienille UK-tielle. Brändin kehittyvien markkinoiden johtaja Jim Vurpillat kertoi meille osastolla:
”Meillä on tällä hetkellä yksi jälleenmyyjä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja uusi escalade on saatavana ostamaan vasemmalla käsin ajaa tänä vuonna, mutta emme laajenna verkkoa ennen kuin meillä on dieselkäyttöisiä junia ja oikeanpuoleista asemaa-mutta ne ovat molemmat suunnitelmassa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *