Uusi 2017 Tiny JCW Countryman: Viralliset kuvat ja yksityiskohdat

Heti kun ajoimme tavallista uutta Tiny Countrymania, brändi on paljastanut lippulaiva John Cooper Works -sarjan lisäyksen. Maajoukon JCW sisältää 228BHP, neliveto ja debytoi huhtikuussa Shanghain autonäyttelyssä.
Kuten sen JCW -stablemate, Mini Hatch ja Clubman, siellä on joukko racy -tyylilisäyksiä, jotka jättävät sinut epäilemättä tämän mallin suorituskykypotentiaalista. Uusi etupuskuri, jossa on paksu jäähdytystulot, mallikohtainen bodyKit ja uusi kattopoileri ja joko 18 tai 19 tuuman John Cooper Works Alloy -pyörät. Kuten tavallista, se on myös paljon JCW -merkintää sen merkitsemiseksi.
12

Tavallisen maanmies kuten JCW on 190 mm pidempi ja 30 mm leveämpi kuin vanha auto, ja sen seurauksena on paljon enemmän matkustaja- ja käynnistystilaa. Sisällä on myös uusia urheiluistuimia, joissa on integroidut niskatuet, päivitetty monitoiminen ohjauspyörä, urheilullisempi vaihde ja antrasiitti kattolinja. Tavanomainen pakkaus sisältää LED-ajovalaisimia, vakionopeussäädin autojen jarrutuksella, taka-ajoneuvojen pysäköintianturit ja 6,5 ​​tuuman SAT-Nav-järjestelmän. Voidaan myös määrittää suurempi ja paljon enemmän ominaisuuspakattu 8,8 tuuman yksikkö.
Mainos – viesti jatkuu alla

Pieni JCW Clubman käyttää samaa 228 hevosvoimaa 228 hevosvoimaa 228 hevosvoiman 228 hevosvoiman kaksisilmaisen nelisylinterisen bensiinimoottorin kuin muut John Cooper Works -mallit, mikä osoittaa lähtevän mallin moottorin 13 hevosvoiman lisäyksen.
12

Tuottaen 350 nm vääntömomenttia välillä 1 450-4500 rpm, se pystyy ampumaan ristin 0–62 mph 6,5 sekunnissa-vaikka Tiny ei täsmennä, onko kyse tavanomaisessa kuuden nopeuden manuaalisessa vaihdelaatikossa vai valinnaisessa kahdeksanopeuksisessa automaattisessa automaattisessa. CO2 on noteerattu nopeudella 169 g/km käsikirjan kanssa (158 g/km autolla) ja väitetty yhdistetty polttoainetalous on 38,2mpg (40,9mpg autolle). Kahdeksan nopeuden automaattinen vaihdelaatikko sisältää myös laukaisuohjaustoiminnon.
Auttaakseen maanmiehen asettamaan tämän voiman tielle, se on saatavana vain mini-elektronisesti kontrolloimalla All4-nelivetojärjestelmällä-sen sanotaan olevan paljon tehokkaampi asennus kuin aiemmat All4-järjestelmät ja voi lähettää melkein kaiken voiman Taka -akseli tarvittaessa. Lisätään myös jäykistettyjä lähteitä ja vaimentimia, servoronista muuttuvaa ohjausta ja neljän männän Brembo-jarruja.
Lisää teknisiä ja täydellisiä hinnoitteluja julkistetaan myöhemmin keväällä. Auto on asetettu Shanghain autonäyttelyyn ennen toimitusten alkamista vuoden puolivälissä.

Mitä mieltä olet uudesta pienestä maanmiehestä JCW: stä? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *