Citroen DS 6WR paljasti

Tämä on Citroen DS 6WR. Se on ensimmäinen maastoauto Marque’s Premium DS -brändistä ja debytoi myöhemmin tällä viikolla Pekingin moottorinäyttelyssä DS 5LS R -sanan rinnalla. Sitä tarjotaan vain Kiinassa alun perin, mutta se voi päästä Eurooppaan lähivuosina.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Pariisissa suunniteltuja sen muotoiluun vaikuttaa selvästi villi Rubis -konsepti, joka nähtiin ensimmäisen kerran Shanghain autonäyttelyssä viime vuonna. Kromivalmistettu etusäletys, joka sulautuu ajovalojen suunnitteluun, on osa uutta DS-suunnitteluidentiteettiä. Hienovarainen rypistyminen kyljiä pitkin, joka ulottuu ajovalaisimesta C-pillariin, on toinen Wild Rubis -konseptin lainattu muotoilu.
Pekingin osastolla oli vain 6WR: n ulkopinta, ja sisätilojen oli tarkoitus paljastua moottorinäyttelyssä myöhemmin tänä vuonna. Citroenin varatoimitusjohtajana Yves Bonnefont selitti Auto Expressille: “Sisustus on hyvin erityinen … se on kehitys siitä, mitä meillä on DS5: ssä ja näet erittäin mukavia materiaaleja.”
DS 6WR -matkat mittaavat 4550 mm pitkä, 1860 mm leveä ja 1610 mm pitkä, mikä tarkoittaa, että se on lyhyempi, alempi ja kapeampi kuin sen pääkilpailijat BMW X3 ja Audi Q5. Tuotantomallin mitat ovat vähentyneet hiukan käsitteellä, joka sitä esittelee.
Moottorivaihtoehdot ovat 160 hevosvoiman 1,6 litran E-THP: n ja tehokkaamman 200 hevosvoiman 1,6 litran THP-moottori. Molemmat siirtoteho kuuden nopeuden automaattisen vaihdelaatikon kautta etupyöriin. Citroen on myös päättänyt olla tarjoamatta nelivetoa, mutta sen sijaan sopii tartuntaohjausjärjestelmään, josta on hyötyä sekä polttoaineenkulutuksesta että hiilidioksidipäästöistä.
Kuten Citroen DS5 ja DS 5LS, DS 6WR on kolmas DS -malli, joka on rakennettu Kiinassa Shenzhenin sivustolla. Citroen ei anna lujaa päivämäärää siitä, milloin maastoauto otetaan käyttöön, mutta se saapuu Kiinaan ensin vuoden loppuun mennessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *