Uusi Toyota Land Cruiser 300, joka on paljastettu kuuden sylinterisen bensiinin ja Diesel Power

Toyota on paljastanut Lähi-idässä uuden version lippulaiva Big Off-Road -maastoautosta.
Uusi muotoilu on nimeltään Toyota Land Cruiser 300, ja se on ensimmäinen kokonaan tuore toisto Toyotan kuuluisasta Go-missä tahansa autosta, kun otetaan huomioon, että 200-sarja esiteltiin vuonna 2007. 300 saa erilaisen GA-F, New V6 -moottorin, New V6 -moottorit, 10-nopeuksinen automaattinen vaihdelaatikko sekä suunniteltu jousitus.

1022 parhainta parhainta suurinta suurinta maastoautoa 2022

Ulkonäkö on normaali Land Cruiser – toisin sanoen ajoneuvon määräävä ja vankka, samoin kuin selvästi off -road -tekniikalla sekä lähtökulmat mielessä. Mökki saa paljon edistyneemmän ilmeen, jossa laajakuva -infotainment -järjestelmä integroi älypuhelimien integroinnin, ja sisältää myös ilmoitukset paljon houkuttelevammasta muovista ja viimeistelystä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uusi auto merkitsee ensimmäistä kertaa, kun Toyota’s TNGA -alusta – modulaarinen muotoilu, joka kehittää nykyään suuren yrityksen suunnittelun perustan – on käytetty tukemaan runko -kehysautoa. Kaksi uutta kuusisylinteristä moottoria, molemmat kaksoisturboahdetut, ovat 3,5 litran bensiini sekä 3,3 litran diesel; Molemmat on ilmoitettu tarjoavan paljon parempaa ajettavuutta ja tehokkuutta kuin perinteinen V8.
15

Toyota ei ole julkaissut minkäänlaista suorituskyky- tai tehokkuuslukuja, mutta yritys toteaa, että pariksi uuden 10-nopeuden auto-vaihdelaatikon kanssa moottorit tarjoavat taloudellista ilmapiiriä sekä hiilidioksidipäästöjen saavutuksia noin 10 prosenttia lähtevään maakuljettajaan verrattuna. Painonsäästömenettelyt auttavat myös tässä, kun otetaan huomioon, että uusi muotoilu on noin 200 kg kevyempi kuin edeltäjänsä.
Land Cruiser 300 on luotu kykeneväksi riittävästi matalaksi nimikilven validoimiseksi, samalla kun se tarjoaa myös paljon helpomman ajokokemuksen sekä karkealla maastolla että sileillä päällystetyillä teillä. Siinä on, mitä Toyota kutsuu “maailman ensimmäiseksi elektroniseksi kineettiseksi dynaamiseksi jousitusjärjestelmäksi ‘ – todennäköisesti vanhan auton innovaatioiden edistäminen, mutta hyödyntäen nyt prosessointihaajaa auttamaan järjestelmää sopeutumaan paljon nopeammin muuttamaan pintoja.
Kamerapohjainen maaston seurantajärjestelmä antaa matkustajille mahdollisuuden nähdä ajoneuvoa ympäröivät tieolosuhteet, kun taas ajoneuvon oma innovaatio arvioi tien pinnan korkeaa laatua sekä muuttaa auton käyttötilaa vastaavasti.

Land Cruiser 300 on tarkoitus myydä myöhemmin kesällä, mutta debyyttipaikan Dubai -vaihtoehto ei ole sattuma. Se johtuu siitä lähtien, kun ajoneuvo on luotu Länsi -Euroopan ulkopuolella oleville asiakkaille. Toyota ei aio esitellä sitä täällä, varsinkin kun otetaan huomioon, että yritys esitteli äskettäin paljon paljon polttoainetaloudellisempia Highlander Hybridiä lippulaivana Euroopan maastoautokokoonpanoon.
Haluatko nähdä uuden Toyota Land Cruiser 300: n tulevan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan? Ymmärräkaamme kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *