Yksinomainen: Tieviranomaisten leikkaukset surmasivat, kun Yhdistyneen kuningaskunnan tiekuolemat kasvavat

”Tapiamme päivittäisillä ihmisillä on parasta tuntea suojattu ja pitää turvassa. He ovat omistautuneiden, ammatillisten, hyvin koulutettujen viranomaisten upseerien arvoisia, samoin kuin pahoinpitelyä nähdä heidän pettämisen teiden poliisitoiminnasta, joka on päättynyt käytännössä näkymättömäksi ”, toteaa yksi Ison -Britannian monista kokeneista verkkoliikenteen poliiseista.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tim Rogers, joka ilmoittautui viranomaisten poliisiksi vuonna 1995, maksaa monet hänen ammatinsa verkkoliikennepoliisina-mukaan lukien 10 vuotta tiepuoleisena tutkijana. Hän on nyt viranomaisten liiton kansallinen kuljetuskoulutus sekä harrastukset johtavat, samoin kuin hän avasi niin paljon kuin auto paljastaa Ison -Britannian teiden määrittelemästä poliisitoiminnasta, joka noudattaa leikkauslehden ottelua verkkoliikenteen poliisien lukumäärään sekä poliisitoiminnan lisääntymiseen Kansalaisten toimittama viiva-cam-materiaali.

Autoilijat uskovat pääsevänsä ajo -rikoksista tiepoliisin puutteen vuoksi

“Vuonna 2009 West Midlandsin viranomaisilla – mikä on minun voimani – oli 20 erilaista pientä verkkoliikenneosastoa, samoin kuin me julkaisimme noin 30 autoa ja kuorma -autoa päivittäin”, Rogers kertoi meille. “Sitten uskot siihen, mitä meillä olisi näiden autojen ja kuorma-autojen sisällä koulutuksen, taitojen ja kykyjen suhteen, jotka oli luokiteltu verkkoliikennepoliisi, joka pystyy tarjoamaan lukemattomien maantiekaupparikojen kanssa.”
Nämä vaatimukset ovat liukenneet ajan myötä budjettisuunnitelman leikkausten takia, Rogers kertoi meille, mikä on johtanut tiedon heikkenemiseen kaikilla alueilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *