Uusi MG Marvel R Electric Suv lupaa sankarillisen suorituskyvyn

MG on paljastanut uuden Marvel R: n sähkömaastoautonsa, jolla on kilpailijoita, kuten Hyundai Kona Electric ja Kia e-Niro, joka on suoraan nähtävissä. Se on tarkoitus myydä EU: ssa muutaman kuukauden kuluessa, mutta tällä hetkellä ei ole aikomusta tarjota sitä Isossa -Britanniassa.
Tuotemerkki julistaa, että Marvel R: llä on WLTP-sähköinen lajike 250 mailia (400 km), mikä on kilpailukykyinen, ellei maanjäristys.

Parhaat sähköajoneuvot ostaa 2022

Marvel R on kuitenkin 4 674 mm pitkä, 1 919 mm leveä ja 1 618 mm pitkä, joten sen pitäisi tarjota suuri käytännöllisyys. 2800 mm: n akseliväli on samoin 200 mm pidempi kuin Kona, joten matkustaja -alueen tulisi olla huomattavasti parempi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kaappaa tarjoaa 357 litraa tilaa, mikä ei ole mitään erityistä, samoin kuin 1 396 litraa takaistuimilla taitettuna.
9

Marvel R: stä on kaksi versiota; Yhdellä on kaksi sähkömoottoria taka-akselissa, samoin kuin toisessa kolmas sähkömoottori etu-akselilla, mikä tekee siitä nelivetoisen.
Nelipyöräisen mallin kolme moottoria tuottavat 288 hevosvoimaa sekä 665 nm vääntömomenttia, samoin kuin voi nopeuttaa ihmettä R 0-62MPH vain 4,9 sekunnissa. huippunopeus on rajoitettu 125 mph.
Jos käytät nopeaa laturia, Marvel R -paristot voidaan lisätä tyhjästä 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. Siinä on myös V2L (ajoneuvon välinen) järjestelmä, jonka avulla auton akut voivat virrata ulkopuolista laitetta, kuten ilmapumppua, tai jopa palkkiota vielä yhden sähköajoneuvon.
MG Marvel R on järjestetty myyntiin toukokuussa EU: ssa kustannuksilla, jotka on tarkoitus paljastaa lähempänä aikaa. Ison -Britannian myynti on poissa taulukosta, mutta annamme sinun ymmärtää, muuttuuko tämä.
Napsauta täältä saadaksesi perusteellisen arviomme täysin sähköisestä Mg ZS EV: stä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *