‘Jaguar Land Rover -omistajat ovat velkaa Mike Crossin kiitollisuuden velvollisuudesta’

Olemme aina innostuneita autojen ja kuorma -autojen kautta Auto Revealissa – tällä viikolla on kuitenkin muistutus siitä, että jokainen ajoneuvo, jota nautimme ajamisesta, on suunniteltu, suunniteltu samoin kuin ihmiset ovat vakiinnuttaneet. Koska mielenkiintoinen uutinen siitä, että Matt Becker, entinen Aston Martin ja Lotus, on hänen menetelmänsä Jaguar Land Roverille, on mennyt valitettavalla vahvistuksella, että Britannian tuotemerkkien ajoneuvojen tavoitteiden johtaja Mike Cross sekä kirjallinen Pois, jää eläkkeelle.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Crosy, kuten hänet ymmärretään teollisuudessa, liittyi Land Roveriin vuonna 1978 etenemisinsinööriksi. Hän on kerännyt kokonaisuutena 37 vuotta työskentelemällä Jaguar Land Rover -tuotteissa, hiomalla niitä lukemattomilla mailia suosikkiteilleen, yleensä Isossa -Britanniassa (emme voi paljastaa tarkkoja paikkoja, riippumatta siitä, kuinka Pohjois -Wales ja Fosse -menetelmän venyttely olivat rutiininomaisia ​​kummituksia).

Land Rover Leasing tarjoaa 2022

Mike on myös viettänyt useita tunteja toimittajien kanssa, mukaan lukien tämän otsikon jäsenet jakamalla hänen näkemyksensä ajoneuvoista, kun he menivät lopulliseen kirjautumiseen. COVID-19 on keskeyttänyt tällaisen toiminnan, mutta voin pitää mielessä rehellisen, rehellisen keskustelun viimeisimmästä istunnosta, jossa osallistuin, jossa Mike paljasti vaikeudet tehdä silloinen uusi puolustaja, joka ei ole yhtä kiillotettu, ettet se tunne, että se ei tunne autenttista riittävää harrastajalle. Se oli vielä enemmän todiste siitä, että hänestä huolimatta oli se, että hän oli kaveri, joka saattaa heiluttaa useimpia autoja ja kuorma -autoja sivuttain, hänen keskittymisensä pysyi aina kiinnitettynä siihen, mitä ajoneuvon mahdollinen omistaja tuntuisi pyörän takaa päivittäisen ajamisen aikana.
Viime kädessä hän tietenkin naulasi puolustajan vaarantumisen käsittelyn ja matkan välillä – kuten hän teki niin monilla jaguaareilla ja Land Roverilla, pakottaen lukemattomia kilpailijoita myös peliinsä myös tällä alueella. Auto paljastavat merkittävän taloudellisen kiitollisuuden velvollisuudesta Mikelle hänen rehellisyydestään ja anteliaisuudestaan ​​aikansa vuosien varrella. Kuitenkin lukuisat lukemattomat omistajat, jotka nauttivat menetelmästä, jonka Xe käsittelee tai tarkalleen kuinka heidän evoque imeytyy kaupunkiin, joka todella hyötyi hänen taitoistaan ​​eniten.
Katso viimeisimmät Jaguar -uutiset sekä arviot täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *