Audi S1 ​​vakoili

Nämä ovat vakoojakuvia, jotka todistavat villin 252 hevosvoiman aud a1 quattro oli vasta alku – toinen kuuma nelipyöräinen Drive Audi A1, merkitty S1, on matkalla. Täplikäs nopeatestaukset Nurburgringissä Saksassa, tämä prototyyppi antaa identiteettinsä pois takana olevien neljän pakoputken kautta, toisin kuin rajoitetun juoksun A1 Quattro, joka teki vain kahdella.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nelipyöräisen järjestelmän kehittäminen A1 Quattrolle oli kallis prosessi Audille, joten oli aina todennäköistä, että lisää neliveto-A1: t syntyisivät-joten S1: n saapuminen. Virta tulee samasta 2,0 TFSI-turboahdetusta moottorista kuin A1 Quattro, mutta hukkaantuu noin 220 hevosvoimaan-mikä tekee tästä edullisemman kuin jo myydyt 40 000 puntaa A1 Quattro.
Neljään kulmaan kiinnitetyt Strasge -kontrastiot ovat antureita, jotka on suunniteltu mittaamaan erilaisia ​​nopeus- ja jousitusparametreja jokaisessa pyörässä. Odottaa, että tuotanto-autolla on valinnaiset 18 tuuman pyörät, hopeasiipipeilit ja aggressiivisempi vartalo.
Suuremmat jarrut, tiukemmat jousitusasetukset ja nelivetojärjestelmä – jotka normaalissa olosuhteissa lähettää voimaa etupyörille, mutta jos ne menettävät pitoa, voivat lähettää jopa 100 prosenttia moottorin tehosta takaosaan – tulisi varmistaa, että S1 on erittäin kykenevä tiellä.
Odottaa, että S1: n hinnat alkavat noin 25 000 puntaa, kun myynti alkaa vuonna 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *