Uusi 2020 Volkswagen Golf GTD myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Volkswagen on käynnistänyt kahdeksannen sukupolven golf GTD: n Isossa-Britanniassa. Se seuraa plug-in-hybridi-golf GTE: tä ja bensiinikäyttöistä golf GTI: tä näyttelytiloihin, täydentäen saksalaisen tuotemerkin Trion GT-Badged Hot Datchbacks.
Uuden Volkswagen Golf GTD: n hinnat alkavat 32 790 puntaa, mikä tekee siitä halvimman mallin GT-kokoonpanossa. Toisin kuin sen vakituiset, GTD on kuitenkin paljon enemmän pitkän matkan risteilijä kuin B-Road Barnstormer, jonka teoreettinen enimmäisalue on 600 mailia polttoainesäiliötä kohti.

Top 10 parasta kuumaa viistoperä 2022: n saamiseksi

Avain tähän alueeseen on GTD: n voimansiirto. Se on päivitetty versio edellisen mallin turboahdetusta 2,0 litran nelisylinterisestä dieselmoottorista, jossa on kourallinen tehokkuusmahdollisuuksia ja uusi seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen automaattinen vaihdelaatikko, jotta sitä voidaan saavuttaa väitettyjen WLTP-polttoainetalouden luvut välillä 51.4–10 54,3mpg.
Mainos – viesti jatkuu alla

Siellä on myös uusi katalyyttinen muunninjärjestelmä, jossa on kaksois-sininen suihkukone, jonka Volkswagenin mukaan on minimoinut päästöt edellisen sukupolven GTD: hen. Viistoperä tuottaa hiilidioksidipäästöjä 137 g/km – ja ”merkittävästi alhaisemmat” typpioksidipäästöt.
Uuden Golf GTD: n dieselmoottorin tuotanto on 197 hevosvoimaa ja 400 nm vääntömomenttia, mikä tekee siitä 16 hevosvoiman ja 20 nm brawnier kuin korvaavan mallin. Volkswagen sanoo, että tämä lähtö riittää huippunopeuteen 152 mph ja 0–62 mph: n ajan 7,1 sekunnin ajan – luku, joka seuraa bensiinikäyttöistä GTI: tä 0,8 sekunnilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *