Uusi Mercedes-AMG C 63 tekee Pariisin debyyttiä

Tämä on uusi Mercedes C63 AMG, vaikka pieni nimimuutos osoittaa, että sitä kutsutaan nyt Mercedes-AMG c 63. Moottorinäyttely pysyy Mercedesin suorituskykyajoneuvojen kilpailijana BMW M3: lle sekä M4 -kaksosille.
Uusi merkki noudattaa Mercedes-AMG GT -urheiluautoa, samoin kuin niin tapahtuu, että mallit jakavat täsmälleen saman moottorin. Se on 4,0 litran V8 Twin-Turbo -järjestelmä, joka luo 469 hevosvoiman C 63: n perustaa, mutta äskettäin esitelty S Design Upgrade tarjoaa sinulle 503 hevosvoiman.
Mainos – viesti jatkuu alla

Suorituskykyluvut ovat yhtä raakoja kuin odotit: 0-62 mph kestää 4,1 sekuntia perusajoneuvossa ja 4,0 sekuntia S. S: n valitsemalla kiinteistöversio (kuvassa yllä olevassa galleriassa)-samoin tarjotaan perus- tai s-verhoilussa – Lisää vielä yhden kymmenesosan sekunnista. Lähtevä C63 AMG-salonki kesti 4,5 sekuntia 0-62 mph.
Mercedes-AMG C 63 sisältää räätälöity ohjausjärjestely, sekä etuosa ja takakat ovat laajempia kuin C-luokan perusluokka. Uudet jouset sekä vaimentimet, suuret jarrut sekä jäykemmat anti-roll-palkit on myös asennettu.
Ostajat voivat valita päivittääkseen lisäksi keraamisten jarrujen kanssa, tiukemman jousituskokonaisuuden, joka on luotu ratatyöhön sekä AMG-pakojärjestelmään Twin-Turbo V8: n melun parantamiseksi. Jos AMG GT on kuitenkin jotain mentävää, perusversion on kuitenkin melu erityinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *