Renault ez-go -konsepti esikatselee tulevaisuuden takseja

Tämä melko erikoinen-näköinen Renault ez-go -konsepti on kurkistus siitä, kuinka ranskalaisen tuottajan mielestä ajojako-autot näyttävät ja työskentelevät vuoteen 2030 mennessä.
Ennen sitä, vuoden 2022 loppuun mennessä, Renault pyrkii kuitenkin olemaan robo-taksikalaston toiminnassa kaupalliseen käyttöön. Tämä uusin konsepti osoittaa tuotemerkin sitoutumisen itsenäisiin ja ratsastamaan jakamisautoihin tämän päivämäärän jälkeen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Kaikki viimeisin vuoden 2018 Geneven autonäyttelystä
Konsepti on täysin sähköinen, se mahtuu jopa kuusi ihmistä ja on täysin itsenäinen ilman autonhallinnot, joista puhutaan. Se on niin kauan kuin Mercedes S-luokka 5200 mm: n nopeudella ja siinä on Renaultin 4Control-takapyörän ohjausjärjestelmä maksimoimaan ketteryys.
33

Se perustuu uuteen EV -alustaan, jossa on kompakti sähkömoottori taka -akselilla sisätilan lisäämiseksi. Koska se on kehitetty käytettäväksi kaupungissa, sen nopeus on rajoitettu 30 mph.
Ez-Go: n puolella olevan suuren Renault-merkin lisäksi ei ole tuttuja Renault Design -vihjeitä, joista on puhuttava, mutta yrityksen suunnittelupomo Laurens van den Acker kertoi Car Expressille auton yksinoikeuden esikatselun aikana.
”Jäimme sen epäselväksi; Emme yritä vedota asiakkaalle, yritämme vetoaa kaupunkiin, yritykseen, hotelliin – ihmisiin, joiden on tarjottava liikkuvuuspalveluita ”, Van Den Acker kertoi meille. “Teemme konseptiautoja viettääksemme ihmisiä ja venyttääksemme ihmisten mielikuvituksia.”
33

Sisällä suuri U-muotoinen istuin ulottuu matkustamon ympärille suurella lasikuolella, jota käytetään sisään ja poistumaan autosta, joka on kehitetty antamaan helpon pääsyn pyörätuolin käyttäjille tai perheille.
Kysymykset ja vastaukset Stéphane Janinin kanssa, konseptin suunnittelun johtaja
Miksi ez-go ei näytä Renaultilta?
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *