‘Reaktio Rolls-Royce Cullinan -maastoautoon on sekoitettu’

Kiistanalainen ei oikeastaan ​​tiivistä sitä, mutta reaktio Rolls-Royce -rakennukseen maastoautoon ja sitten itse autoon on sekoitettu jonkin verran.
Muutama viikko sitten minut kutsuttiin alas Rollsin leviävään pääkonttoriin Goodwoodiin näkemään uuden Cullinanin. Myönnän olevansa huolestunut; Naamioidut vakooja laukaukset vihjasivat autoon, joka olisi vähemmän yksityinen klubi ja enemmän klubin vasaraa. Voisiko Rolls-Royce, planeetan ylellisin autonvalmistaja, tuottaa todella maastoauton armosta, josta on tullut brändin synonyymi?
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Kymmenen parhaan maastoautoa myynnissä 2018
Vastaus on kyllä ​​ja ei. Rolls-Roycen suunnittelupomo Giles Taylor kertoi minulle, että häntä rohkaistiin “menemään isoksi” “toiminnallisella estetiikalla, joka ei tarjoa anteeksipyyntöä”. Hän on tehnyt niin hyvin. Joten voidaanko tällainen “korkeapuolinen” auto, joka painaa 2 660 kg: n siro?
Kun kannet tulivat sinä aamuna Goodwoodissa, olin yllättynyt kahdesta asiasta: ensinnäkin auto näytti kompaktilta kuin odotin (ja kuin kuvat johtaisivat sinut uskomaan); Se on suunnilleen saman pituinen kuin Rolls-Royce Ghost. Ja toiseksi, auton ympärillä on joitain mukavimmista yksityiskohdista, joita olen nähnyt pitkään aikaan. Joten onko Taylor suunnitellut siro auton? Ei. Mutta onko hän suunnitellut maastoauton, joka on jokainen tuumainen Rolls-Royce? Ehdottomasti.
Ihailen melkein yhtä paljon rohkeutta rakentaa tätä autoa-ja luotto on oltava kahden suuren brittiläisen tuotemerkin, mini ja Rolls-Roycen vartijan BMW: n kanssa. Toki, Cullinanin liiketoimintatapa todennäköisesti pinottiin melko hienosti; Ihmiset ostavat sen varmasti, ja se ansaitsee rahaa.
Mutta vaikeampi kysymys oli varmasti, pitäisikö Rolls-Roycen tehdä se. Minulle se oli selvästi oikea päätös; progressiivinen päätös. ja todiste siitä, että BMW: n alla sekä Rolls-Royce että Mini eivät ole koskaan olleet paremmassa kunnossa.
Lue täydelliset tiedot uudesta Rolls-Royce Cullinan -maastoautosta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *