Uusi 2018 Mercedes Sprinter Van Squaty flatbed -tyyppisesti

Seuraavan sukupolven Mercedes Sprinter on huomannut vakoojaryhmämme ennen sen odotettavissa olevaa julkaisua ensi vuonna. Se on kolmannen sukupolven malli, joka korvaa nyt ikääntyvän MK2-sprinterin, joka vapautettiin menetelmässä vuonna 2006.
Pitkäaikaisen kumppanuuden jälkeen Volkswagenin kanssa, joka näki aiemmat Mercedes -sprinter -alustot, osoittivat VW LT: n sekä Crafter Panel -pakettiautot, kaksi marquia ovat menneet siihen yksin uusimpiin malleihinsa. Uusi Volkswagen Crafter on oma pakettiauto ja täsmälleen sama koskee tätä sprinteriä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vakoilukuvat näyttävät sprinterin tasaisen sängyn, dropside-noutomuodossa. Se on yksi monista saatavana olevista kehonpoikista yhdessä perinteisen paneeli-pakettiauton, sivukäytön pakettiauton, totaalisen minibus-version ja rungon ohjaamon version kanssa.
• Hienoin valtavat pakettiautot myynnissä 2017
Kaikkia versioita tarjotaan akselivälin pituuksilla, kun taas korkeat katto pakettiautot tarjotaan, mikä tarkoittaa, että asiakkaiden tulisi pystyä räätälöimään sprinteri kokonaan käsillä olevaan tehtävään.
Jos Mercedes tuo suoraan nykyisen kokoonpanon uuden sukupolven sprinterille, myös nelipyörävetoversion tulisi esiintyä, kun taas joukkueohjaamon asennettu Dropside-pakettiauto tulee esiintyä yhdessä yhden ohjaamon version kanssa.
Edessä Mercedes piilottaa edelleen huolellisesti kolmannen sukupolven sprinterin uudet kasvot, mutta on mahdollista kuvitella evoluutiotyyli hiipiä, esittelemällä tyylikkäitä, tarkistettuja ajovaloja yhdessä pakettiauton suuren tavaramerkkin säleikön kanssa.
Vielä on varhaisessa vaiheessa spekuloida voimansiirtoihin, mutta Mercedes saattaa kuitenkin tuoda täsmälleen samat neljä ja kuusisylinterinen dieselvoimalaitteet tarkistuksilla polttoaineen taloudellisen ilmaston ja hienostumisen parantamiseksi. Modifikaatiot matkustamossa ovat paljon havaittavissa, tuoreella uudelleensuunnittelulla sekä uudet viihde- ja liitettävyysominaisuudet.
Onko uusi sprinteri yksi vuoden 2018 hienoimmista pakettiautoista? Ymmärrämme ajatuksesi kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *