Alfa Romeo vahvistaa kahdeksan uutta mallia vuoteen 2018 mennessä

Alfa Romeo paljastaa kahdeksan uutta mallia nyt vuoteen 2018 välillä, kun italialainen autonvalmistaja rakenne uudelleen kokoonpano-ja asettaa nähtävyytensä tiukasti Saksan tärkeimpiin premium-valmistajiin.
Takaveto ja BMW: n kaltainen 50:50 Painojakelu palaa Alfa Romeo -alueelle autoissa, kuten uudessa Giulia Sports -saloonissa (vuoden 2015 lopulla XF vuodesta 2016.
Mainos – viesti jatkuu alla

Alfan suunnitelmiin sisältyy myös kaksi uutta kompaktia perheautoa (yhden kiinteistön odotetaan olevan) vuodesta 2016 nykyisen Giulietta -korvaamiseksi ja kaksi uutta maastoautomallia. Fiat Punto -pohjaista Mito Superminiä ei korvaa-Fiatin uusi pienten autojen valikoima täyttää sen sijaan aukon.
• Koko Fiat-Chryslerin viisivuotinen suunnitelma paljastettiin
Paljon jännittäviä uutisia Alfa -harrastajille on 4C: n kehityksen lupaus, joka sisältyy Cloverleaf Performance Car -perheeseen. Se paljastetaan vuoden 2015 lopulla, ja Alfa Romeo lupaa, että 4C menee: “Paras on vielä tulossa”.
Alfa Romeo on ilmoittanut, että uusi Alfas, jota saavat uuden teknologisesti edistyneen bensiinin ja dieselmoottorin valikoiman, rakennetaan Italiaan.
Kahdeksan uuden Alfa Romeo -mallin räjähdyksen on tarkoitus myydä nykyään 74 000 yksiköstä 400 000: een vuodessa vain viidessä vuodessa. Fiat-Chrysler -ryhmä seisoo massiivisen tuotteen hyökkäyksen partaalla. Jeep, Fiat, Chrysler ja Maserati lupaavat hirviön kasvua ennen vuosikymmenen loppua.
• Alfa Spider todennäköisesti purkitaan fiat -urheiluauton hyväksi
Kunnianhimoinen paluu seuraa kolmen vuoden pysähtymistä Alfa Romeo -kokoonpanoon, jossa se on käyttänyt vain Giulietta- ja Mito-viistoja, kun taas Giulia-salonia on ollut järkyttynyt muotoilemalla uudelleenarviointia ja tekniikan takaiskuja ennen lopullista päätöstä mennä BMW: n jälkeen. 3 -sarjaa, jossa on takaosan ja oikea kuljettajakeskeinen dynamiikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *