Uusi Ford Mustang tarvitsee nopeusnäytön debyyttiä

Ford Mustang, joka on juuri debyytti metallissa vuoden 2014 Detroit Motor Show -tapahtumassa, tekee myös suuren näytön debyyttinsä tulevassa nopeuselokuvassa, 14. maaliskuuta.
Electronic Arts (EA) -videopelisarjaan perustuvassa nopeuselokuvassa Ford Mustangia ajaa Ford Mustangin ohjaavat huono näyttelijä Aaron Paul.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tämä on ensimmäinen uuden, seuraavan sukupolven Ford Mustangin näytön ulkonäkö. Kuuluisan amerikkalaisen lihasauton nykyinen versio saa uuden suunnittelun, uudet polttoainetaloudelliset moottorit, ja sen on tarkoitus saavuttaa Ison-Britannian rannat vuoden 2015 alkuun mennessä.
• Nopeuden tarve: kilpailijoiden arvostelu
Sen sanotaan olevan pienempi ja lähempänä alkuperäistä 1964 Ford Mustangia – auto, joka teki oman näytön debyyttinsä James Bond Classic, Goldfinger.
Näytön debyytti merkitsee jotain virstanpylvästä Ford Mustangille – IMDB on kroonistanut erinomaisen 3200 auton esiintymisen ajan sekä elokuvan että television ajan. Suositulla lihasautolla on jopa oma sivu IMDB: llä, joka kehotti yli 100 avustajan ponnisteluja kootakseen valtavan määrän merkintöjä.
Need for Speed ​​-elokuva
Need for Speed ​​on tuleva vuoden 2014 amerikkalainen toimintaelokuva, joka perustuu samannimiseen EA -videopelisarjaan. Aaron Paul tähdet pääroolina, ja jotkut saattavat tunnistaa hänet hittisarjasta Breaking Bad, missä hän pelasi karismaattista huumekauppiasta Jesse Pinkmania.
EA teki yhteistyötä DreamWorks Studios in Buy -tapahtuman kanssa luodakseen elokuvaversion Need for Speed ​​for Speed, mutta elokuvalle oli kirjoitettu alkuperäinen käsikirjoitus, joten se ei ole pelin tarkka kopio.
Need for Speed ​​-videopeli
Elokuva perustuu videopeliin nopeuden tarpeeseen; Sarja kilpavideopelejä, jotka kattavat useita eroja, jotka sisältävät suosittuja nimikkeitä, kuten Need for Speed: Rivals, Need for Speed: Paljon etsimistä ja Need for Speed: World.
• Ford Mustang 2015 paljasti Detroitissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *