Uusi Vauxhall Corsa-e Griffin tuo paljon enemmän asetettuja alhaisemmille aloituskustannuksille

Vauxhall on lisännyt uuden ‘griffin’ -koristetason Corsa-E-kokoonpanoon, tuomalla muotoilun säätöjä sekä paljon yleisempiä Britannian joukkoon hyvin Suosittu pieni sähköauto.
Vauxhall Corsa-e Griffin sijaitsee SE Nav Premium -spektissä, kun se koskee tarjolla olevien laitteiden tasoa, mutta uusi malli alitti sen kustannuksilla lainauksessa parantaakseen Corsa-E: tä arvoehdotuksena.

Uusi Vauxhall Crossland Griffin ilmestyy maastoauton vetoomuksen lisäämiseksi

Griffin-trimmi pudottaa kyselykustannukset 26 390 puntaan, mikä tekee siitä tähän mennessä edullisimman Corsa-E: n. Se on kuitenkin myös varustettu paljon yleisemmällä pakkauksella, mukaan lukien joukko puoliautonomisia turvajärjestelmiä, kuten automaattinen hätäkaupungin jarrutus, kaista lähtövaroitus ja kaistat pitävät apua. Nopeuden tunnistaminen, edessä oleva törmäyshälytys sekä kuljettajan uneliaisuuden havaitseminen samoin ominaisuus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vaikka korkeamman tyyppisissä versioissa käytetään 10-tuumaista infotainment-kosketusnäyttöä, Corsa-E Griffinissä on 7-tuumainen järjestelmä, jossa on Apple CarPlay ja Android-auton integrointi vakiona. Myös satelliittimahdollisuus sisältyy yhdessä 7-tuumaisen digitaalisen instrumentin näytön kanssa.
Griffin-Spec lisää myös lämmitetyt etuistuimet sekä lämmitetyn ohjauspyörän yhdessä automaattisten valojen sekä tuulilasin pyyhkimien kanssa. Siellä on myös tyyliä koskevia muutoksia, jotka käsittävät kontrastin mustan katon, sävytetyt takaikkunat, LED-sumuvalot sekä 17 tuuman kaksisuuntaiset seokset, joissa on timantin leikkaus.
Voimansiirto on muuttumaton, joten 50KWh-akun ansiosta CORSA-E: llä on yli 200 mailia, nollasta 80 prosentin maksu kestää vain 30 minuuttia yleisen 100 kW: n DC-nopean palkkioominaisuuden ansiosta.
Tehonlähtö on 134 hevosvoiman, samoin kuin samanlaisen 260 nm vääntömomentin kanssa kuin muu Corsa-E-kokoonpano suorituskyky on muuttumaton, ja 0-62 mph sprintti kestää 8,1 sekuntia.
Griffin Spec -autojen ja kuorma -autojen aloituskustannuksilla 26 390 puntaa on saatavana hintaan 750 puntaa halvempaa kuin SE NAV Premium -mallit, lisätyn pakkauksesta huolimatta. Vauxhall tarjoaa myös PCP -suunnitelman kuukausimaksuilla alkaen 265 puntaa.
Napsauta täältä saadaksesi luettelon parhaimmista pienistä sähköautoista ja kuorma -autoista myynnissä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *