Uusi Skoda Slavia Idea muuttaa Scala-viistoperä kaksipaikkaiseksi Speedsteriksi

Skoda on paljastanut uuden kertaluonteisen idean autot ja Slavia-kuorma-autot, joka on kokonaan muunnettu versio Scala-viistoperästä, jonka on kehittänyt 31 oppisopimusinsinöörien ryhmä .
Skoda-kertainen Skoda Slavia on kaksipaikkainen kattomaton roadster, samoin kuin yrityksen mukaan siihen vaikuttaa vuoden 1957 Skoda 1100 OHC -prototyyppikilpailija, joka on luotu hyödyntämään kestävyyskokouksissa. Se noudattaa yrityksen aiempaa opiskelijoiden johtamaa projektia, Kodiaq-pohjaista Mountiaq-pikakuorma-autoa.

Uusi opiskelijoiden rakentama Skoda Mountiaq -korotus

Skodan oppisopimusjoukkue on vahvistanut Scalan runkoa, hitsaamalla takaovia paikalla ja poistamalla viistoperä katon. Se saa räätälöity Tonneau-kansi, jossa on Twin Speedster -kinapit yhdessä uuden boot-kannen ja erityisen takaspoilerin kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Auton tyylikkään uuden tyylisen lyhyen lyhyen lyhyen lyhytaikaisen joukkueen sopimaan myös paljon aggressiivisemman näkökulman sekä takaosan puskurien, syvemmän etujakajan ja suvaamman takaosan hajottimen. Mökki saa tyylikkään käsittelyn parilla hahmoilla hugaavilla urheiluistuimilla, uudella urheilun ohjauspyörällä sekä nelipisteen turvavaljaat.
5

Slaavia saa myös useita teknisiä ominaisuuksia, joita ei löydy Scala -maantieautosta. Sivuhameet ja kevytmetallivanteet toimivat ohjelmoitavissa olevat LED-valot, Skoda-kirjaimet auton takaluukun yli on takavalaistu punaisella ja hytissä on 320 watin melujärjestelmä, yhteensä 2250 watin subwooferilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *